Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Ekim 2017 - 10:38 Yorum: 0

Sakatat sorusu kamera kurdurdu

Sivas'ta tantuni dükkanı işleten Ferdi Bellek, bir müşterisinin "tantuniyi sakatattan mı yapıyorsunuz?" sorusu üzerine mutfağa kurduğu kamera sistemi ile...

Sakatat sorusu kamera kurdurdu

Sivas'ta tantuni dükkanı işleten Ferdi Bellek, bir müşterisinin "tantuniyi sakatattan mı yapıyorsunuz?" sorusu üzerine mutfağa kurduğu kamera sistemi ile tantuninin yapılışını tüm müşterilerine canlı olarak izletmeye başladı.

Sivas'ta yaklaşık 1.5 yıldır tantuni lokantası işleten Ferdi Bellek, bir müşterisinin "tantuniyi sakatattan mı yapıyorsunuz?" sorusu üzerine, hem müşterilerinin kafasındaki bu soruyu cevaplamak hem de güven vermek için ilginç bir yol buldu. Bellek, mutfağa kurduğu kamera sistemi ile tantuninin yapılışındaki tüm ayrıntıları canlı olarak lokantanın içerisine yerleştirdiği bir ekranla müşterilerine izletmeye başladı. Bellek bu şekilde tezgah önünde toplanan meraklı müşterilere, sipariş verdikleri ürünlerin hazırlanışını oturdukları yerden izleme imkanı sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ferdi Bellek, "Öncelikle tantuniyi tanıtmak amacıyla, insanlar geliyorlar merak ediyorlar. Hatta "sakat at mı" diye soranlar oluyor bize. Tantuninin sakatattan yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Hem hijyenik olduğumuzu göstermek hem de insanlara tantuninin nasıl yapıldığı göstermek için bu sistemi kurduk. İnsanlar ekrandan tüm ayrıntısına kadar tantuninin nasıl yapıldığını izleyebiliyor. Bu sistemi 1.5 yıldır kullanıyorum" dedi.

Zülküf Coşkun isimli müşteri uygulamadan memnun olduklarını belirterek, "Burada yemek yiyorduk. Her zaman geldiğimiz yer. Beğeniyoruz. Temiz bir yer. Görüntüler dikkatimizi çekti. Güzel görüntüler ortaya çıkıyor" şeklinde konuştu.

Sakatat sorusu kamera kurdurdu

Sakatat sorusu kamera kurdurdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber