Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Eğitim 28 Şubat 2020 - 09:33 Yorum: 0

SAKRAD’dan lise öğrencilerine amatör telsizcilik eğitimi

Sakarya Yunus Emre Anadolu Lisesinde Sakarya Telsiz ve Radyo Amatörleri Elektronik Haberleşme Teknolojileri Derneği (SAKRAD) tarafından amatör telsizcilik ve...

SAKRAD’dan lise öğrencilerine amatör telsizcilik eğitimi

Sakarya Yunus Emre Anadolu Lisesinde Sakarya Telsiz ve Radyo Amatörleri Elektronik Haberleşme Teknolojileri Derneği (SAKRAD) tarafından amatör telsizcilik ve afet haberleşmesi konulu eğitim verildi.

Sakarya Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda SAKRAD Başkanı Gürel Özbakış ve Denetim Kurulu Başkanı Yavuz Şişman tarafından gerçekleştirilen eğitimde telsizin tanımı ve mahiyeti, günlük hayatta ne işe yarayacağı ve nasıl kullanılacağı, amatör telsizciliğin kapsamı ve amatör telsizci olmak için neler yapılması gerektiği gibi konular hakkında bilgi verildi. Gerçekleştirilen eğitim sonunda öğrenciler, telsizleri yakından tanıma imkanı bularak telsiz üzerinden amatör telsizcilerle görüştürüldü.

Yunus Emre Anadolu Lisesi amatör telsiz istasyonu sorumlusu Efe Başay, bu eğitimin hem okullarında hem de Sakarya'da amatör telsizciliğin gelişmesi ve yaygınlaşması açısından faydalı olacağına inandığını söyleyerek, seminerin düzenlenmesinde emeği geçen Okul Müdürü Hüseyin Ünsal İskender'e, SAKRAD Başkanı Gürel Özbakış ve eğitim görevlisi Yavuz Şişman'a teşekkür etti.

SAKRAD’dan lise öğrencilerine amatör telsizcilik eğitimi

SAKRAD’dan lise öğrencilerine amatör telsizcilik eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber