Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Temmuz 2020 - 16:08 Yorum: 0

Salgın sonrası ilk Halk Günü toplantısı yapılacak

DÜZCE(İHA) – Korona virüs salgını sonrasında ilk kez halk toplantısı yapılacak.

Salgın sonrası ilk Halk Günü toplantısı yapılacak

DÜZCE(İHA) – Korona virüs salgını sonrasında ilk kez halk toplantısı yapılacak. Düzce Valisi Cevdet Atay tarafından 9 Temmuz Perşembe günü saat: 14.00'da halk toplantısı yapılacak.

Mart ayında dönemin Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı tarafından son kez yapılan halk günü toplantıları, korona virüs salgını nedeni ile durdurulmuştu. 1 Haziran'da başlayan yeni normalleşme sürecinin ardından 1 Temmuzda alınan kararlar da eklenmesinin ardından Düzce Valiliği de salgın sonrasında ilk Halk toplantısını yapacak. Vali Cevdet Atay tarafından 9 Temmuz Perşembe günü saat: 14.00'da Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonun halk toplantısı yapılacak. Toplantıya katılmak isteyen vatandaşların isim ve iletişim bilgilerini en geç 8 temmuz 2020 Çarşamba gününe kadar valilik il yazı işleri müdürlüğüne kayıt yaptırmaları bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber