Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 21 Ocak 2021 - 09:43 Yorum: 0

Salgında Erzurum Öğretmenevi misafirlerin can simidi oldu

Erzurum Öğretmenevi salgın döneminde bütün kurallara uyarak hizmet vermeye devam ediyor.

Salgında Erzurum Öğretmenevi misafirlerin can simidi oldu

Erzurum Öğretmenevi salgın döneminde bütün kurallara uyarak hizmet vermeye devam ediyor. Güvenli turizm belgesi sahibi olan Erzurum öğretmenevi, hijyen kurallarının harfiyen uygulayarak Erzurum'a gelen misafirin adete can simidi oldu.

Şehirde birçok otelin hizmet vermemesi nedeniyle sağlık ve turizm şehri konumunda bulunan Erzurum'a şehir dışından gelen kişiler konaklama noktasında sıkıntı çekmeye başladılar.

Erzurum öğretmenevi aldığı salgın tedbirleri ve HES uygulamaları ile kapılarını Erzurum'a gelen misafirlere açtı. Her gününü dolu dolu geçiren öğretmenevi şehirde konaklama sıkıntısını da ortadan kaldırmayı başardı. Erzurum Öğretmenevi, hiçbir çalışanını da yine salgın döneminde mağdur etmedi.

Sadece otel kısmını çalıştıran ve salgın kuralları noktasında 7/24 mesai yapan öğretmenevi şehrin ekonomisine de bir nebzede olsa katkı yaptı.

Erzurum Öğretmenevi yetkilileri yaptıkları açıklamada, amaçlarının şehre gelen misafirlerin zor durumda kalmamaları noktasında gayret gösterdiklerini söylediler.

Salgın nedeniyle şehirde konaklama noktasında birçok otelin hizmet verememesi, bu nedenle şehre gelen misafirlerin rahat konaklaması için kapılarını açtığını ifade eden yetkililer, "Hem şehirde konaklama ihtiyacını giderdik, hem de çalışanlarımızı mağdur etmedik. Planlı bir şekilde çalışma sistemimizi işlettik. Bütün hijyen kurallarına uyduk.

Misafirlerimizin kaldığı odalar her gün dezenfekte edildi. Otele gelen misafirlerin HES kontrolleri yapılarak ateşleri ölçülerek konuk edildiler. Sabah kahvaltıları yine bütün hijyen kurallarına uyularak yapıldı.

Çalışanlarımız, otel kat görevlilerimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarını hiç ihmal etmediler. İdare olarak bizlerde salgın noktasında, misafirlerimizin rahatı konusunda gerekli hassasiyet gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz" diye konuştular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber