Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...
Magazin 24 Ağustos 2019 - 21:23 Yorum: 0

Salih Kalyon: "Burası tıpkı Bebek sahili gibi"

Ordu'nun Ünye ilçesinde çekimi devam eden Randıman filminin misafir oyuncularından biri olan sinema sanatçısı Salih Kalyon, "Ünye bildiğimiz İstanbul...

Salih Kalyon: 'Burası tıpkı Bebek sahili gibi'

Ordu'nun Ünye ilçesinde çekimi devam eden Randıman filminin misafir oyuncularından biri olan sinema sanatçısı Salih Kalyon, "Ünye bildiğimiz İstanbul Beşiktaş'taki Bebek sahiline benziyor. Ben buraya ilk geldiğimde kendimi Bebek'te gibi hissettim" dedi.

Karadeniz şivelerinden oluşturularak aşk ve fındığı konu alan sinema filmi "Randıman" 2020 yılının Mart ayında seyircilerle buluşturulması bekleniyor. Filmin ajans sahibi rolünde misafir oyuncusu olan Salih Kalyon, Ünye'nin başka bir şehir, başka bir dünya ve bu dünyada ise tam anlamıyla Karadeniz ile özdeşleşmiş insanların olduğunu belirtti.

Artık film ekipleri Karadeniz ve doğuyu tercih ediyor

Filmlerin artık metropol şehirlerden uzak Karadeniz gibi farklı bölgelerde çekilmek istendiğini ifade eden Kalyon, "Yıllar önce bizim çocukluğumuzda Türkiye'nin ilk magazin dergisi "Hayat Mecmuası" vardı ve bizim televizyonumuz o zaman o hayat mecmuasıydı. Bu gün Ünye'ye bakıldığında çok acil bir kültür merkezine ihtiyacı var. Artık film ve sinema çekimleri için İstanbul kendi kabuğuna sığmaz oldu. Ve yönetmenler ve diğer ekip Karadeniz, doğu illeri gibi bir çok farklı noktaya film çekimlerine gidiyorlar. Bu gün şive tarzı dediğimiz konuşmalarımız bir çok Karadeniz Bölgesi'nde iyi bir dikkat çekmeye başladı. Burada çekilen Randıman da hem aşkı hem de insanlarımızın şivesini de ön plana çıkaracaktır" dedi.

Salih Kalyon: "Burası tıpkı Bebek sahili gibi"

Salih Kalyon: "Burası tıpkı Bebek sahili gibi"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber