Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

Salihli Belediyesi’nden borç yapılandırma uyarısı

Salihli Belediyesi borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun hükmünü vatandaşlara hatırlattı.

Salihli Belediyesi’nden borç yapılandırma uyarısı

Salihli Belediyesi borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun hükmünü vatandaşlara hatırlattı.

Salihli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Salihli Belediyesi'ne borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

Açıklamada borçların 6 aydan 18 aya kadar taksitlendirilebildiği ve gecikme faizi ile gecikme zammının da alınmadığı kaydedildi. Ayrıca açıklamada, son başvuru tarihinin ise 31 Ekim 2016 olduğu belirtildi.

Salihli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Salihli Belediyesine borcu bulunan vatandaşlarımıza 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile birçok kolaylık sağlanmaktadır. Bu kanun ile vatandaşlarımıza, ödeme vadesi 30 Haziran 2016 tarihi ve öncesine ait birikmiş borçları yeniden yapılandırılmakta, gecikme zammı ile gecikme faizi yükünden kurtulmakta, borçlarını 6 ay-9 ay-12 ay-15 ay ve 18 aya varan vadelere kadar taksitlendirme imkânı gibi birçok kolaylığı ve fırsatı beraberinde getirmektedir. Salihlili vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmeleri için 31 Ekim 2016 tarihine kadar, şahsen veya posta yoluyla Belediyemize başvurmaları gerekmektedir. Bu kapsamda yapılandırma kanunu hakkında her bir vatandaşımıza bilgilendirme notları, telefon ve SMS ile bilgi verilmeye başlanmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber