Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Ekim 2016 - 12:18 Yorum: 0

Salihli Belediyespor, lige kazanarak başlamak istiyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor'un baş antrenörü Bora Şensoy, ligin ilk haftasında Cumartesi günü konuk edecekleri Beylikdüzü...

Salihli Belediyespor, lige kazanarak başlamak istiyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor'un baş antrenörü Bora Şensoy, ligin ilk haftasında Cumartesi günü konuk edecekleri Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı yenerek, lige kazanarak başlamak istediklerini söyledi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig 2016-2017 Sezonu 15 Ekim Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlıyor. Sezona kendi sahasında Beylikdüzü Voleybol İhtisas maçı ile açacak olan Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu ekiplerinden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, rakibini yenerek, lige kazanarak başlamak istiyor.

Cumartesi günü saat 14.00'da tüm voleybol severleri Salihli Belediye Spor Salonuna davet eden Baş Antrenör Bora Şensoy, ilk maçların her zaman zor ve önemli olduğuna dikkat çekerek, "Takım olarak iyi bir hazırlık sezonu geçirdik. Artık bu çalışmalarımızın karşılığını lig maçlarında sahaya yansıtarak almak istiyoruz. Cumartesi günü konuk edeceğimiz rakibimiz Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı yenerek, lige hem galibiyet, hem de 3 puanla başlamak istiyoruz" dedi.

Baş Antrenör Şensoy, son olarak tüm sporculara sakatlıksız bir sezon diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber