Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 23 Mart 2018 - 15:18 Yorum: 0

Salihli Belediyespor’a seyirci cezası

Manisa Amatör İl Disiplin Kurulunun verdiği karar ile Pazar günü Ramiz Turan Stadı'nda oynanacak olan Salihli Belediyespor-Sarıgöl Belediyespor Süper Amatör...

Salihli Belediyespor’a seyirci cezası

Manisa Amatör İl Disiplin Kurulunun verdiği karar ile Pazar günü Ramiz Turan Stadı'nda oynanacak olan Salihli Belediyespor-Sarıgöl Belediyespor Süper Amatör Play-off karşılaşması seyircisiz oynanacak.

Manisa Amatör İl Disiplin Kurulu geçtiğimiz hafta Ramiz Turan Stadı'nda oynanan Süper Amatör Play-off 3.maçında Salihli Belediyespor ve Urganlıspor arasındaki karşılaşmada sahaya yabancı madde atılması gerekçesi ile Salihli Belediyespor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. İl Disiplin kurulu ayrıca Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran'a ihtar, Salihli Belediyesporlu İsmail Çetin'e ise 2 maç men cezası verdi.

Bu karar ile Pazar Günü Ramiz Turan Stadı'nda oynanacak olan ve saat 14.00'da başlayacak olan Salihli Belediyespor-Sarıgöl Belediyespor Süper Amatör Play-off 4.hafta karşılaşması seyircisiz oynanacak.

Salihli Belediyespor’a seyirci cezası

Salihli Belediyespor’a seyirci cezası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber