Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 22:18 Yorum: 0

Salihli Belediyespor'da transfer çalışmaları

Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor, ABD U23 Milli Takım oyuncusu Sha'Dare McNeal’i transfer etti

Salihli Belediyespor'da transfer çalışmaları

MANİSA (AA)- Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor, ABD U23 Milli Takım oyuncusu Sha'Dare McNeal’i transfer etti.

Salihli Belediyespor Antrenörü Gül İlter, yeni transfer ABD'li Sha'Dare McNeal'in takımın gücüne güç katacağını söyledi.

Geçen sezon birinci ligin kapısından döndüklerini, bu yıl ise hedeflerine ulaşmak için iddialı transferlere imza attıklarını dile getiren İlter, "Son olarak ABD'li oyuncu ile anlaştık. ABD'li smaçör Sha'Dare McNeal, aynı zamanda Amerika U23 Milli Takım oyuncu ve Texas takımında forma giyiyor. Oyuncumuz, 10 Ağustos'ta Salihli'de olacak" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber