Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 17:25 Yorum: 0

Salihli Kocaçeşmespor’a Malili oyuncu

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Salihli Kocaçeşmespor, Malili oyuncu Souleymane Coulibaly'i transfer etti.

Salihli Kocaçeşmespor’a Malili oyuncu

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Salihli Kocaçeşmespor, Malili oyuncu Souleymane Coulibaly'i transfer etti.

BAL'da Manisa'yı temsil edecek olan 4 ekipten biri olan Salihli Kocaçeşmespor, sezon hazırlıklarına başlarken, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Salihli Kocaçeşmespor, geçtiğimiz sezon Bolu'yu BAL'da temsil eden Yeniçağaspor'da forma giyen ve kırmızı lacivertli ekibin yeni transferi Fransız futbolcu Lema Guy Guy Emerite'nin takım arkadaşı Malili oyuncu Souleymane Coulibaly'i transfer etti. Ön libero mevkinde görev yapan Coulibaly'in geçtiğimiz sezon formasını giydiği Yeniçağaspor'da 21 maçta sahaya çıktığı ve rakip fileleri ise 1 kez havalandırdığı öğrenildi. Salihli Kocaçeşmespor Sportif Direktörü Serdal Boyraz yeni transferin camiaya hayırlı olması temennisinde bulunarak "Lema Guy Guy Emerite ve Souleymane Coulibaly geçtiğimiz sezon Yeniçağaspor'da uyum için, birlikte forma giydi. İki oyuncumuz bu uyumu bu yılda Salihli Kocaçeşmespor'da sağlayacaktır" dedi.

Öte yandan BAL ekibi Salihli Kocaçeşmespor'un geçtiğimiz günlerde Senegal 1. Ligi ekiplerinden As Douans'dan transfer ettiği Ousmane Gassama (25) ve Lansana Sagna'nın (22) yaşanan pürüz nedeniyle takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber