Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 13:08 Yorum: 0

Salihli Kocaçeşmespor’da transferler devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup ekiplerinden Salihli Kocaçeşmespor, 25 Eylül'de start alacak olan yeni sezon öncesi transferde bombayı patlattı.

Salihli Kocaçeşmespor’da transferler devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup ekiplerinden Salihli Kocaçeşmespor, 25 Eylül'de start alacak olan yeni sezon öncesi transferde bombayı patlattı. Güçlü bir kadro oluşturarak lige girmek isteyen Yahya Aydın yönetimindeki kırmızı lacivertli ekip, 4 yeni oyuncuyu transfer ederek, renklerine bağladı. Kocaçeşmespor, tecrübeli oyuncu Salim Çoğuplugil ile Ozan Can, İdris Yalçın ve Gökay Abdi Özdemir ile anlaşma sağlayarak kadrosuna dahil etti.

Yıllarca profesyonel liglerde çeşitli takımlarda forma giyen 29 yaşındaki başarılı sağ açık Salim Çoğuplugil, Salihli Kocaçeşmespor forması ile başarılı sonuçlara imza atacaklarını söyledi. Salihli Kocaçeşmespor'un renklerine bağladığı 24 yaşındaki Ozan Can ise orta sahanın her iki kandında görev yapabiliyor. Yüksek kapasitesi ve etkili şutları ile tanınan Ozan Can Bakırköyspor, Kartal Bulvarspor, Osmaniye İstiklalspor, Halide Edip Adıvarspor, Akçakocaspor, Adapazarıspor, Sultanbeyli Belediyespor, Yeşilköyspor, Çorlu 1947, Babaeskispor, Başkale Gençlikspor ve Akşehirspor takımlarında forma giydiği öğrenildi.

26 yaşındaki Gökay Abdi Özdemir ise Manisaspor başta olmak üzere Afyonkarahisarspor, Manavgatspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sandıklıspor, Yeni Çanspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor ve Eğirdirdpor forması giydiği, 27 yaşındaki İdris Yalçın'ın ise hırslı ve mücadeleci oyun tarzı ile stoper mevkiinde görev yaptığı ve Yeni Özkartal, Eyüpspor, İstanbul Kartal Belediyespor, 72 Batmanspor, Kurtalanspor, Çine Madranspor, Yenibosnaspor, Muğlaspor, Beşyüzevlerspor ve Ortaca Belediyespor gibi takımlarda forma giydiği ifade edildi.

Salihli Kocaçeşmespor Sportif Direktörü Serdal Boyraz, yeni transferler Salim Çoğuplugil, Ozan Can, İdris Yalçın ve Gökay Abdi Özdemir'in takımın gücüne güç katacağını ifade ederek, transferlerin takıma hayırlı olmasını diledi.

Salihli Kocaçeşmespor’da transferler devam ediyor

Salihli Kocaçeşmespor’da transferler devam ediyor

Salihli Kocaçeşmespor’da transferler devam ediyor

Salihli Kocaçeşmespor’da transferler devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber