Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Eylül 2016 - 12:53 Yorum: 0

Salihli Kocaçeşmespor’dan bir transfer daha

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta Manisa'yı Alaşehir Belediyespor, Turgutluspor ve Somaspor ile birlikte temsil edecek olan Yahya Aydın yönetimindeki Salihli...

Salihli Kocaçeşmespor’dan bir transfer daha

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta Manisa'yı Alaşehir Belediyespor, Turgutluspor ve Somaspor ile birlikte temsil edecek olan Yahya Aydın yönetimindeki Salihli Kocaçeşmespor, transferde dur durak bilmiyor.

Sportif Direktör Serdal Boyraz yönetimindeki kırmızı lacivertli ekip, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor forması giyen ve aslen Salihlili olan Rıza Çetiner'i transfer ederek renklerine bağladı.Futbola Salihli Belediyespor'da başlayan 21 yaşındaki Çetiner, Kasımpaşa ve Akhisar Gençlik ve Spor'da forma giydi.

Kırmızı Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Çetiner "Memleketime faydalı olmak için Salihli Kocaçeşmespor'u tercih ettim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber