Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 20:58 Yorum: 0

Salihli'de 1. Uluslararası Judo Turnuvası düzenlendi

MANİSA (AA) - Salihli Belediyesi tarafından 1. Uluslararası Judo Turnuvası düzenlendi.Salihli Spor Salonu'ndaki turnuvaya Azerbaycan, Makedonya ve Sırbistan'dan ekiplerin yanı sıra Ankara, Denizli,...

Salihli'de 1. Uluslararası Judo Turnuvası düzenlendi

MANİSA (AA) - Salihli Belediyesi tarafından 1. Uluslararası Judo Turnuvası düzenlendi.

Salihli Spor Salonu'ndaki turnuvaya Azerbaycan, Makedonya ve Sırbistan'dan ekiplerin yanı sıra Ankara, Denizli, Aksaray, Konya, Manisa, Salihli, Balıkesir, Aydın, Muğla, Uşak, Kütahya ve İzmir'den yaklaşık 350 sporcu katıldı.

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, turnuvada derece elde eden İpek Akdeniz, Simge Pınar, Nazlıcan Dilek ve Pınar Öztürk'e madalyalarını taktı.

Salihli Belediyespor Judo Antrenörü Oktay Ayaz, 1. Uluslararası Judo Turnuvası'na 19 kulübün katılım gösterdiğini, 2015'te organizasyonun çapını genişletmeyi ve 12 ülkeden sporcu ağırlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Ayaz, "Bu kampın meyvelerini elde ettiğimiz derecelerle aldık. Destek verenlere teşekkür ederiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber