Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Eylül 2016 - 12:33 Yorum: 0

Salihli’de İlköğretim Haftası kutlandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde 2016-2017 eğitim öğretim yılı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Salihli’de İlköğretim Haftası kutlandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde 2016-2017 eğitim öğretim yılı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Meletlioğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğrencilerin katıldığı törende İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek Anıta çelenk sundu. Çelenk sunumu sonrasında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunumunun arından kutlama programına Alpaslan İlkokulu devam edildi. Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın sevincini yaşayan çocukların heyecanına hep birlikte paylaştıklarını belirterek, "Bilgi aynı zamanda en büyük zenginliktir. Bilgi ve birikimleri aktarmak nitelikli bir kişilikle olur. Kendini her açıdan geliştiren eğitimcilerimiz, yarınlarımız olan çocuklarımızın hayatının şekillenmesinde de öncü olacaktır. Her şeyin merkezinde insan vardır. Ve mekanları güzel kılan da yine insandır. Sevgili öğrenciler, okul sizlere vazgeçmemeyi, tükenmemeyi, zaman meydan okumayı öğretir. Geçmişten gelen bağı koparmamanın gerekliliğini, sorumluluklarımızı, iyiyi, güzeli, vefayı, hoşgörüyü ve sevmekten vazgeçmemeyi bize her zaman okul öğretir. Artık okul, vaktinizin büyük bir bölümünün geçeceği yerdir. Okul, bilgiyi kuşandığınız, kardeşlikle tanıştığımız, paylaşmayı öğrendiğimiz yerdir. Biz sizlerin eğitim yolculuğunuzda her zaman yanınızda olacağız. Çünkü yarınların kandili ve güneşi sizsiniz. Ailelerinizin gururu, Türkiye'nin umudu sizlersiniz" dedi.

İlköğretim Haftası ile ilgili şiirlerin okunduğu törende, Demokrasi Şehitleri Sergisi açılırken tören ise ikram ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber