Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 20 Ekim 2017 - 18:23 Yorum: 0

Salihli’de yeni eğitim yuvası açıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Yaratıcı Düşler Akademisi Anaokulu'nun açılışını yaptı.

Salihli’de yeni eğitim yuvası açıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Yaratıcı Düşler Akademisi Anaokulu'nun açılışını yaptı.

Törenin açılış konuşmasını yapan anaokulu kurucusu Hakan Çakar, kendisinin hayal kurmayı seven bir insan, eşinin ise mesleki birikim ve farklılıklara karşı olan ilgisinin eklenince ortaya Salihli Yaratıcı Düşler Akademisi Anaokulu'nun çıktığını ifade etti. Çakar, "Eğitim bir süreçtir ve bu süreçte tüm öğrenciler tek ve özeldir felsefesi ve bir anaokulundan daha fazlası sloganı ile Türkiye ve Salihli'de eğitim adına fark oluşturmak istiyoruz" dedi. Anaokulunun açılışına katılan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da bir konuşma yaptı. Konuşmasında eğitimci bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Başkan Zeki Kayda, "Eğitimin içerisinde tam 33 yıl geçirdim. Dolayısıyla okul ve okul alanlarının çocuklarımız ile velilerimiz için ne anlam ifade ettiğini çok iyi bilen biriyim. Her okul, yeni bir çağa adım demektir. Okulların kalitesi arttıkça eğitim ve öğretimin kalitesi de gittikçe artacaktır. Çocuklarımızın yaratıcılığının ortaya çıkarılması eğitim ve öğretimin en önemli unsurlarındandır. Bu unsurun temeli anaokullarında atılır. Dolayısıyla açılan akademimizin çok faydalı olacağını düşünüyorum. Özel Yaratıcı Düşler Akademisi Anaokulu öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve Salihlimize hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından anaokulu törenle hizmete açılırken, protokol üyeleri daha sonra kentin yeni eğitim yuvasını gezdi. Açılışa Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemal Şengül ve Güven Akça ile davetliler katıldı.

Salihli’de yeni eğitim yuvası açıldı

Salihli’de yeni eğitim yuvası açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber