Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 21 Eylül 2022 - 15:28 Yorum: 0

Salihli’de zabıtadan okul kantinlerine denetim

Manisa'nın Salihli ilçesinde zabıta ekipleri, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencilerin sağlığını korumak amacıyla...

Salihli’de zabıtadan okul kantinlerine denetim

Manisa'nın Salihli ilçesinde zabıta ekipleri, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencilerin sağlığını korumak amacıyla ilçe merkezindeki ilköğretim okullarının kantinlerine yönelik denetim yaptı.

Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe merkezinde bulunan ilköğretim okullarında gerçekleştirdiği kontrollerde, okul kantinlerinde satışı yasak olan gıda ürünleri ile gıda maddelerinin sağlık koşullarının uygunluğu ve ürünlerin ambalajlarındaki son kullanma tarihleri incelendi. Zabıta ekipleri, uyulması gereken kurallar hakkında kantin yöneticileri ile çalışanları bilgilendirdi.

Gıda satışı yapan işletmelere yönelik genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda yürütülen denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber