Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2016 - 19:43 Yorum: 0

Salihli’deki Beşiktaşlılar yeni başkanını seçti

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Beşiktaşlılar Derneği Olağan Genel Kurulu Trafik Parkta gerçekleştirildi.

Salihli’deki Beşiktaşlılar yeni başkanını seçti

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Beşiktaşlılar Derneği Olağan Genel Kurulu Trafik Parkta gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Cihat Yakar'ın yaptığı genel kurulda tek liste ile gidilen seçimlerde derneğin yeni Başkanı Erkan Esen oldu.

Yeni Başkan Erkan Esen'e görevi devreden geçmiş dönem Başkanı Erdem Kultaş, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Kultaş, yeni başkan Esen ve yeni yönetimin her zaman, her konuda daima yanında olacağını söyledi.

Salihli Beşiktaşlılar Derneğini en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Erkan Esen ise, "Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba'nın Beşiktaş'ımızı bugünlere getirmesinde izlediği onurlu yolu örnek alarak, Beşiktaş'ı Salihli'de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere bir çok hizmetlerle halkımızın ve taraftarımızın hizmetinde olacağız" dedi.

Erkan Esen Başkanlığındaki Salihli Beşiktaşlılar yönetimi Meriç Berkil, A.Levent Yalçın, Taner Dalkıran, Rıza Mutaf, H.Berker Irmak, Onur Çıvgın, Müzeyyen Şahin, Bora Aksoy, Tarık Arslan, Ömer Uysal, Okan Esen, Murat Pehlivan ve Görkem Eruslu'dan oluştu.

Salihli’deki Beşiktaşlılar yeni başkanını seçti

Salihli’deki Beşiktaşlılar yeni başkanını seçti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber