Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 17:48 Yorum: 0

Salihli’nin Sultanları Başkan Kayda’ya şampiyonluk sözü verdi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Baş Antrenör Bora Şensoy ile Yardımcı Antrenörler...

Salihli’nin Sultanları Başkan Kayda’ya şampiyonluk sözü verdi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Baş Antrenör Bora Şensoy ile Yardımcı Antrenörler Serdar Semerci ve Burak Simit ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret ederek yeni sezonda şampiyonluk sözü verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Salihli Belediyespor Kulüp Yöneticisi Mehmet Gürsel ve Belediye Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz'ün de eşlik ettiği ziyarette Salihli'nin Sultanları, Başkan Zeki Kayda'ya bu hafta sonu Cumartesi günü oynayacakları Beylikdüzü Arma Gençlik maçını kazanarak lige galibiyetle başlama sözü verdi.

Ziyaretlerinden dolayı Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile Baş Antrenör Bora Şensoy ile Yardımcı Antrenörler Serdar Semerci ve Burak Simit'e teşekkür eden Başkan Zeki Kayda, Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Yeşil-Beyazlılara başarılar diledi.

Takım içinde birlik, beraberlik ve dayanışmanın sağlanması halinde başarının kendiliğinden geleceğini belirten Başkan Kayda, "Takım olmak çok farklı bir şey, geçen yıl maalesef takım olamadık. Ekip ruhu olmazsa başarı gelmiyor. Takım içinde arkadaşlık kuruluyorsa ve ekip olarak mücadele ediliyorsa başarı kaçınılmaz olur. Sizlere her zaman güveniyoruz. Salihli Belediyesi çok güçlü bir belediye ve sizlere her konuda destek olacağız. Sizler salonda bizler de tribünde sizin başarınız için ter dökeceğiz. Hep birlikte sevineceğiz. Yeni sezonda teknik ekibe ve sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Salihli’nin Sultanları Başkan Kayda’ya şampiyonluk sözü verdi

Salihli’nin Sultanları Başkan Kayda’ya şampiyonluk sözü verdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber