Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:59 Agora Fintech Fuarı, global finans ve teknoloji temsilcilerini İstanbul’da...13:59 Lastiği patlayan araç takla atıp şarampole devrildi: 1 ölü, biri bebek 2 ki...13:59 Isparta’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı13:57 Şehitler Abidesi’nde SOLOTÜRK gösterisi nefesleri kesti13:55 Kanala düşen tosunu itfaiye kurtardı13:55 Muğlaspor başkanı Kıyanç” Şampiyonluğa giderken şehri harekete geçirmeliyiz...13:55 Marmaris’te açıkta demirleyen gezi teknesi battı13:54 Turizmde Sivas hızına hız katacak13:52 YÖK Başkanı Özvar: "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınını...13:50 Doğum gününde minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti13:48 Karabük’te uyuşturucu operasyon: 2 gözaltı13:48 Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “Uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehli...13:47 Kazada ağır yaralanan genç 14 gün sonra hayatını kaybetti13:46 Akbank, geliştirdiği ‘büyük dil modeli’ ile müşterilerine hizmet verecek13:46 Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü...13:46 Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu13:46 Yargıtay Başkanlığı seçiminde 25. turda da sonuç çıkmadı13:45 Kahreden kaza kamerada: Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı13:43 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 177 kilometrelik Bodrum - Kuşada...13:43 Kardeşi ve işçisi silahlı saldırıda öldürülen adam: “Planlanmış, alçakça ya...
23 Nisan
Spor 18 Mart 2018 - 19:38 Yorum: 0

Salihli’ye BAL yolunda Urganlı engeli: 0-1

Salihli Belediyespor, evinde oynadığı Süper Amatör play-off 3.maçında Urganlıspor'a 1-0 yenildi.

Salihli’ye BAL yolunda Urganlı engeli: 0-1

Salihli Belediyespor, evinde oynadığı Süper Amatör play-off 3.maçında Urganlıspor'a 1-0 yenildi.

Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselme play-off karşılaşmasında Urganlıspor'u konuk etti. Ramiz Turan Stadı'ndaki karşılaşmayı Ali Tuncer, Gökmen Çambel ve Alper Kara hakem üçlüsü yönetirken, karşılaşmayı konuk ekip, Urganlıspor Kurbanov'un penaltı golüyle 1- 0 kazandı. Bu sonuçla, Urganlıspor play-off maçlarında ilk galibiyetini, Salihli Belediyespor ise ilk mağlubiyetini almış oldu.

Salihli Belediyespor 6 puanda kalırken, Urganlıspor ise puanını 5'e yükseltti.

"Kaybettiğimiz için çok üzgünüz" diyen Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran, "Play-off maçlarına iki maçımızı da kazanarak iyi bir başlangıç yaptık. Bugün gol vuruşlarında şansızdık ve hakemin verdiği kararlar sonucu etkiledi. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Sarıgöl Belediyespor maçını kazanarak bize güvenen herkese kendimizi affettireceğiz" dedi.

Karşılaşmayı Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Ali Rıza Ünveren, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ile taraftarlar izledi.

Öte yandan Salihli Belediyespor, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla karşılaşmaya, "Çanakkale Zaferi'nin 103. yılı kutlu olsun. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" yazılı pankartla çıktı.

Salihli’ye BAL yolunda Urganlı engeli: 0-1

Salihli’ye BAL yolunda Urganlı engeli: 0-1

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber