Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 16 Nisan 2021 - 11:03 Yorum: 0

Salla Kazan’da Ramazan bereketi

Turkcell kullanıcıları, "Salla Kazan" ile kazandıkları hediyeleri diğer kullanıcı yakınlarıyla paylaşabilecek.

Salla Kazan’da Ramazan bereketi

Turkcell kullanıcıları, "Salla Kazan" ile kazandıkları hediyeleri diğer kullanıcı yakınlarıyla paylaşabilecek.

Dijital operatör Turkcell kullanıcılarından büyük ilgi gören "Salla Kazan'la bugüne kadar 34.4 milyon Turkcell'liye 2,3 milyar adet hediye verildi. Şimdiye kadar kazanılan hediyelerin toplamı 1,6 milyar GB ve 67 milyar dakikaya ulaştı.

13 Mayıs'a kadar sürecek

Turkcell'in hazırladığı, cep telefonlarını ve tabletlerini salladıkça ödüller kazandıran "Salla Kazan', Ramazan ayında da kazandıracak. Kampanya kapsamında Turkcell kullanıcıları, 13 Mayıs tarihine kadar Dijital Operatör uygulamasına girerek, Salla Kazan'dan kazandıkları hediyeleri ister kendileri kullanabilecek ya da bir yakınlarıyla ikiye katlayarak paylaşma imkanına sahip olacak. Bu sene ilk defa Ramazan ayı boyunca hediyesini paylaşan müşterilere ek sallama hakkı hediye edilecek. Ayrıca kampanyada Ramazan'a özel İftar ve Sahur paketleri de yer alacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber