Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Aralık 2017 - 13:18 Yorum: 0

Salomon Cappadocia Ultra-Trail 2018 kayıtları başladı

Argeus Travel & Events tarafından Salomon'un isim sponsorluğunda beşinci kez düzenlenecek olan Salomon Cappadocia Ultra-Trail'in 2018 yılı kayıtları başladı.

Salomon Cappadocia Ultra-Trail 2018 kayıtları başladı

Argeus Travel & Events tarafından Salomon'un isim sponsorluğunda beşinci kez düzenlenecek olan Salomon Cappadocia Ultra-Trail'in 2018 yılı kayıtları başladı.

20-21 Ekim 2018 tarihlerinde Kapadokya'da gerçekleştirilecek dev organizasyona iki binden fazla sporcunun katılması bekleniyor. 2017 yılında 64 ülkeden bin 661 sporcunun katılımıyla düzenlenen Salomon Cappadocia Ultra-Trail için Amy Sproston, Rachid El-Morabity, Mohamed El-Morabity ve Moritz Auf der Heide gibi dünyaca ünlü atletler şimdiden kayıtlarını yaptırdı. Salomon Cappadocia Ultra-Trail 2018, bir önceki yıl olduğu gibi yine Ultra-Trail World Tour kapsamında gerçekleştirilecek ve sporcuların elde ettikleri puanlar dünya sıralaması için geçerli olacak.

Peri bacaları arasında Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerinde 20-21 Ekim 2018'de 119 km, 63 km ve 38 km mesafelerinde beşinci kez düzenlenecek olan Salomon Cappadocia Ultra-Trail için kayıtlar başladı.

Salomon Cappadocia Ultra-Trail; simgesel parkuru, 100 km'nin üzerindeki mesafesi, en az 2 yıl düzenlenmiş bir organizasyon olması ve uluslararası koşucuları da ağırlaması sayesinde bir kez daha patika koşularının şampiyonlar ligi olarak kabul edilen Ultra-Trail World Tour kapsamında düzenlenecek.

Sporcuların 119 kilometrelik CUT parkurunu 24 saat, 63 kilometrelik CMT parkurunu 12 saat 30 dakika ve 38 kilometrelik CST parkurunu da 6 saat 30 dakika içerisinde tamamlamaları gerekecek.

Bölge turizmine büyük ivme kazandıracak Salomon Cappadocia Ultra-Trail, Ürgüp şehir merkezinden başlayarak Ortahisar, İbrahimpaşa, Göreme, Uçhisar, Çavuşin, Akdağ, Damsa, Taşkınpaşa ve Karlık gibi bölgelerin geçilmesinin ardından yine Ürgüp şehir merkezinde sona erecek.

Organizasyon süresince yaklaşık 3 bin kişinin Kapadokya'da konaklaması beklenirken otel rezervasyonlarının 2 bin odaya yaklaşacağı ve Salomon Cappadocia Ultra-Trail organizasyonunun bölge turizmine yaklaşık 5 milyon TL'lik katkı sağlayacağı da tahmin ediliyor.

Kayıtlar için sporcular, organizasyonun internet sitesini ziyaret edebilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber