Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2016 - 14:03 Yorum: 0

Saltukova yatılı kız Kur’an kursunda hafızlıklarını tamamlayan öğrencilere taç giydirildi

Saltukova Beldesi Yatılı Kız Kur'an kursunda okuyan ve hafızlık sınavını başarılı olarak tamamlayan ve belge almaya hak kazanan 5 bayan hafız için Çaycuma...

Saltukova yatılı kız Kur’an kursunda hafızlıklarını tamamlayan öğrencilere taç giydirildi

Saltukova Beldesi Yatılı Kız Kur'an kursunda okuyan ve hafızlık sınavını başarılı olarak tamamlayan ve belge almaya hak kazanan 5 bayan hafız için Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi'nde Hafızlık İcazet Töreni düzenlendi.

Programa, Çaycuma İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu,Kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hafızların Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağını öpmesi ile başlayan program, Kur'an tilaveti ile devam etti. Programda Başkan Güneş kısa bir konuşma yaptı.

Başkan Güneş, "Beldemiz Yatılı Kız Kur'an kursunda hafızlıklarını başarıyla tamamlayan yavrularımızın başarılarının devamını diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. Kendilerini ve ailelerini kutluyorum. Cenabı Hak, hafız olan kardeşlerimizin hayatlarını bereketlendirsin. Onları gece-gündüz sabırla yetiştiren ve ilgilenen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilere protokol tarafından taclarının giydirilmesi ve belgelerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber