Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:18 Yorum: 0

Samek’te Yıl Sonu Heyecanı Yaşanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sanat...

Samek’te Yıl Sonu Heyecanı Yaşanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda yılsonu heyecanı devam ediyor.

Bu kapsamda SAMEK Sapanca kursiyerlerinin hazırladığı program Sapanca Belediyesi İnsan Hakları Parkı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk'ün yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Büyükşehir Belediyesi SAMEK müzik eğitmenlerinin mini konseriyle başlayan açılış töreninde SAMEK kursiyerleri adına konuşan Tenzile Sarı, "SAMEK kursları sayesinde hem bir şeyler öğrendik hem de güzel dostluklar kurduk. Bu kurslar kimimize terapi, kimimize bilgi, kimimize de yeni meslek edinme fırsatı sağladı. Bu kursları ayağımıza kadar getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise yaptığı konuşmada, "Bir yıllık eğitim öğretim sezonu boyunca birbirinden farklı branşlarda Büyükşehir Belediyemizin sunmuş olduğu bu eğitim fırsatını değerlendirme imkânı bulan vatandaşlarımız yıl boyunca almış oldukları eğitimler ile ortaya çıkarmış oldukları ürünleri bu sergiler ile bizlerin beğenisine sunuyorlar. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz tarafından çalışmalarına başlanan Sapanca Kültür Merkezi ile birlikte SAMEK eğitimlerimize daha iyi şartlarda ve daha üst seviyede devam edeceğiz" diye konuştu. Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise yaptığı konuşmada, "Sapancalı hemşerilerimiz 30 farklı branşta Sapanca SAMEK'te eğitim alma imkânı buldular. Bu eğitim imkânlarının Sapancalılar ile buluşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na teşekkür ediyorum" derken, Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, "Bugüne kadar görev yaptığım vilayetler arasında karşılaştığım en büyük yaygın eğitim organizasyonu Sakarya'daki SAMEK'tir. SAMEK, hakikaten her türlü takdiri, teşekkürü, iltifatı hak eden, çok başarılı çalışmalar yapan bir kurum. Bu konuda büyük bir efor sarf eden Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Sapanca Kaymakamı Yıldırım, Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aktürk kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti. SAMEK kursiyerlerinin hazırladığı sergi 12 Mayıs Perşembe gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber