Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı20:18 Ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü hastanede öldü20:17 Çin: "İsrail Refah’a saldırı planından vazgeçmelidir”20:16 Depremin yaşandığı Tokat’ta okullar 1 gün tatil edildi20:10 Afrika’dan gelen toz taşınımı Adana’da etkili oldu20:10 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Tokat Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde m...20:09 Uşak’ta yapılan operasyonda çok sayıda kaçak makaron ele geçirildi20:09 Ankara’da ilginç yolculuk: Minibüsün camından sarkan köpek görenleri şaşırt...20:07 Türkiye Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma20:06 Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor20:06 Tokat Valisi Hatipoğlu: "Gelen ilk haberlere göre can kaybı yok”20:05 Memur-Sen Heyeti Bakan Işıkhan’la kamu görevlilerinin çözüm bekleyen sorunl...20:04 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aynı aktörlerin şimdi de tek ses olarak İsrail’e du...20:04 Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada20:00 Aydın’da gıda zehirlenmesi şüphesiyle öğrenciler hastanelik oldu19:59 Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 019:58 Kenya’da askeri helikopter düştü: 5 ölü, 3 yaralı19:58 Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak
Spor 11 Ocak 2019 - 16:08 Yorum: 0

Şamil Çinaz: “Bizim önceliğimiz lig”

Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, Antalya kampını değerlendirdi.

Şamil Çinaz: “Bizim önceliğimiz lig”

Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, Antalya kampını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin ikinci yarısı öncesi çalışmalarını Antalya Belek'te sürdürüyor. 2 Ocak'tan beri Antalya'da çalışmalarını sürdüren Kayserispor'da keyifler ve moraller yerinde.

Bizim için öncelikle olarak ligin önemli olduğunu belirten başarılı Şamil Çinaz, " Bizim önceliğimiz lig. Profesyonel futbolcunun doğal ruhunda her maçı kazanmak var. Kupa maçı bizin için önemli bir maç. Geçen seneden Akhisar'la ufak bir rövanş maçı gibi olacak. Hedefimiz kupada ilerleyebildiğimiz yere kadar gitmek. Avrupa gitmek için en kısa yol. Ama bunlardan önemlisi Kayserispor'u kupayla kavuşturmak ve yeniden tarih yazmak. Bunlar daha önemli şeyler. İnşallah kupada da önümüzdeki Akhisarspor maçıyla başlayıp ardından güzel neticeler alıp gitmek istiyoruz" diye konuştu.

"Ligde güzel yerlere geleceğiz"

Ligde iyi ve güzel yerlere geleceklerini belirten Şamil Çinaz, "9 gündür Antalya'dayız. Çalışmaimkanlarımız müthiş. Çalışmalarımız çok iyi ve keyifli geçiyor dolu dolu. Günden güne aşama ve mesafe kat ediyoruz. Takım ruhu olarak, taktiksel olarak hem oyun anlayışı olarak. Üstüne koyduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bunu ligin ikinci yarısında yansıtarak başlayacağız ve ligde güzel yerlere geleceğiz" şeklinde konuştu.

"Hocamız Türkiye'de tanınmış bir isim"

Teknik Direktör Hikmet Karaman ile önemli açıklamalarda bulunan Şamil Çinaz Hocamız Türkiye tanınmış bir isim. Türkiye'nin değerli hocalarından biri. Futbol bilgisiyle ilgili, taktiksel bilgisi, kendi vizyonunu geliştirme yönünden Türkiye çapından bilinen bir hocamız. Bunu bizi yansıtıyor, idmanlara yansıtıyor, oyuna yansıtıyor. Bizden beklentileri yüksek. Kendisi idealist bir tip. Bunu da tabi takıma yansıtmak istiyor, oyuncularına yansıtmak istiyor hem bireysel hem de takım olarak. Bunu da ister istemez otomatik olarak bizim performansımıza ve bireysel performanslarımızı etkiliyor. Bunu da sahadaki neticelerden gördük. Ama bunu sezona yaymak lazım. İnşallah bu yakaladığımız 3 maçlık çıkışı gelecek olan 17 maça ve kupa maçlarına yayarak ve yansıtarak güzel pozitif bir ikinci yarı geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Şamil Çinaz: “Bizim önceliğimiz lig”

Şamil Çinaz: “Bizim önceliğimiz lig”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber