Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

SAMKON Genel Başkanı Aşçı, Yılmaz'ı ziyaret etti

SAMSUN (AA) - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Aşçı, Yılmaz'a...

SAMKON Genel Başkanı Aşçı, Yılmaz'ı ziyaret etti

SAMSUN (AA) - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Aşçı, Yılmaz'a  2 - 5 Nisan tarihleri arasında İstanbul - Feshane'de düzenlenecek 8. Samsun Tanıtım Günleri davetiyesini verdi.

İstanbul'da olmalarına rağmen Samsun'un tanıtımı konusunda yoğun emek harcadıklarını belirten Aşçı, "Gençlerimize memleketlerine gidip büyüklerinin yaşadıkları yerleri görmeleri konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz. Bunun haricinde yapılacak ne tür hizmet ve katkı varsa hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Emeklerimizin neticelerini de alıyoruz. Son yıllarda Samsun'un tanıtımı anlamında büyük mesafe kat ettik. Önümüzdeki yıllarda daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise SAMKON'un İstanbul'da Samsun'un tanıtımında büyük bir misyonu yerine getirdiğini ifade ederek, "^Konfederasyon yönetiminin ve federasyon başkanlarının çalışmalarını ilgiyle ve beğeni ile takip ediyorum. Samsun'a hizmet için büyük bir özveri örneği sergileniyor. 8. Samsun Tanıtım Günleri organizasyonu için elimden gelen bütün katkıyı vereceğim" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber