Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Nisan 2022 - 14:48 Yorum: 0

Şampiyon Basketbol Erkek Takımı Sporcularından Rektör Çalış’a ziyaret

Üniversitelerarası Basketbol 1. Lig müsabakalarına katılarak şampiyon olan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Basketbol Erkek Takımı sporcuları, Rektör Prof.

Şampiyon Basketbol Erkek Takımı Sporcularından Rektör Çalış’a ziyaret

Üniversitelerarası Basketbol 1. Lig müsabakalarına katılarak şampiyon olan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Basketbol Erkek Takımı sporcuları, Rektör Prof. Dr. Prof. Mustafa Çalış'ı ziyaret etti.

3-8 Nisan 2022 tarihleri arasında Mersin Üniversitesinde yapılan Üniversitelerarası Basketbol 1. Lig müsabakalarında şampiyon olan ERÜ Basketbol Erkek Takımı sporcuları ve antrenörleri Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Hasan Aksoy ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ise ziyarette yaptığı konuşmasında sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrenci odaklı yönetim anlayışı ile her zaman öğrenci faaliyetlerine destek olduklarının altını çizen Rektör Çalış, "Öğrencilerimizin başarıları ile her zaman gurur duyuyor ve onlar ile iftihar ediyoruz. Üniversitelerarası Basketbol 1. Lig müsabakalarına katılarak şampiyon olan Basketbol Erkek Takımı sporcularımızı tebrik ediyor, 08 - 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesinde yapılacak olan Süper Lige Yükselme Müsabakalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Çalış, tarafından sporculara plaket takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber