Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:03 Yorum: 0

Şampiyon Makaslara Ödül

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu'nun geçen ay yapılan milli takım seçmelerinde birinci olan Mehmet Ali Denel ve seçmelere katılan diğer berberler,...

Şampiyon Makaslara Ödül

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu'nun geçen ay yapılan milli takım seçmelerinde birinci olan Mehmet Ali Denel ve seçmelere katılan diğer berberler, İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası tarafından ödüllendirildi.

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, 25 Nisan 2016 tarihinde Ankara'da yapılan milli takım seçmelerine 58 erkek kuaförünün katıldığını belirterek, "İnegöl'ü üç kuaförle temsil ettik. Üyemiz erkek kuaförü Mehmet Ali Denel Türkiye şampiyonu olarak İnegöl'ün gururu oldu. Kendisini yönetim ve denetim kurulum adına canı gönülden kutluyorum. Diğer arkadaşlarımız Engin Eser ve Murat Yeni "de dereceye girecek kadar başarılı olmalarına rağmen, milli takıma seçilemedi. Ancak böyle bir organizasyonda cesaret gösterip yarışmaya katılmak bile büyük bir onurdur. Kendilerini tebrik ediyorum. Türkiye şampiyonu olup milli takıma seçilen kardeşimiz Denel, bundan sonra milli takım ile birlikte dış ülkelerde yapılacak yarışmalarda boy gösterecek. İnşallah daha büyük başarılar elde edecek, bu defa Türkiye'nin gururu olacak" dedi.

Konuşmaların ardından pasta kesilerek Türkiye şampiyonu Mehmet Ali Denel'e şampiyonluk kupası ve madalyası verildi. Ayrıca, seçmelere katılan üç finalist Berberler ve Kuaförler Odası tarafından altın ile ödüllendirildi.

Şampiyon Makaslara Ödül

Şampiyon Makaslara Ödül

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber