Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

Şampiyon sporcu sevincini Akgül’le paylaştı

Mamak Belediyesi Spor Kulübü'nün alt yapısında yetişerek Avrupa Boks Şampiyonası'nda ikincilik elde eden Kardelen Çinkaya, sevincini Mamak Belediye Başkanı...

Şampiyon sporcu sevincini Akgül’le paylaştı

Mamak Belediyesi Spor Kulübü'nün alt yapısında yetişerek Avrupa Boks Şampiyonası'nda ikincilik elde eden Kardelen Çinkaya, sevincini Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'le paylaştı.

Kardelen Çinkaya, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Ziyarete annesi ve abisi ile birlikte gelen Kardelen Çinkaya, Akgül'e spora ve sporcuya verdiği destek için teşekkür etti. 6 yaşından itibaren boksla ilgilenmeye başladığını dile getiren Kardelen Çinkaya, "Başkanım, en büyük hayalim daha büyük şampiyonalarda önce ülkemi sonra da Mamak'ı en güzel şekilde temsil etmek. Bunun için çok çalışıyorum. Artık benim için spor bir yaşam şekli haline geldi" dedi.

Sporun yanında derslerini de ihmal etme

Kardelen Çinkaya'yı başarısı için tebrik eden Akgül, "Sporun yanında derslerini de ihmal etme. Senden aynı zamanda başarılı bir kariyer de bekliyorum. Sporu ve derslerini başarılı bir şekilde yürütebilirsin" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber