Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 11 Mart 2015 - 09:58 Yorum: 0

Şampiyon tekvandocular ödüllendirildi

EDİRNE (AA) -  Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), şampiyon tekvandocuları ödüllendirdi.Edirne ASKF Başkanı İbrahim Acar, ASKF Tesisleri'ndeki törende, başarılarından dolayı...

Şampiyon tekvandocular ödüllendirildi

EDİRNE (AA) -  Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), şampiyon tekvandocuları ödüllendirdi.

Edirne ASKF Başkanı İbrahim Acar, ASKF Tesisleri'ndeki törende, başarılarından dolayı sporcuları ve antrenörlerini kutladı.

Şampiyon sporcuların antrenörü Metin Eşme de destek ve ödüllendirme için teşekkür etti.

Sporcuların çok zor bir olimpik spor dalında büyük emekler vererek büyük başarılar elde ettiğini ve Edirne’yi örnek şekilde temsil ettiğini vurgulayan Eşme, şunları kaydetti:

"Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, bugün organize ettiği bu harika törenle sadece saha sporlarının değil tüm amatör branşların federasyonu olduğunu bir kez daha ispatladı. Çok gurur duyduk. Bu tören benim ve sporcularım için büyük bir itici güç. Edirne ASKF'nin başta başkanı Acar olmak üzere tüm yönetim kuruluna şahsım, sporcularım ve velilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Törende, Türkiye Şampiyonu Emir Yumurtacı, Orkun Yılmaz ile Türkiye ikincileri İsmail Can Meriç, Derya Eşme, Kadir Akan ile antrenör Eşme çeyrek altınla ödüllendirildi.       

ETİKETLER: altın , ödül
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber