Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 11:24 Yorum: 0

Şampiyonlar Demokrasi Turnuvası’nda

Yenimahalle Belediyesi, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Futbol U11 Ligi Grup birinci ve ikincilerini Demokrasi Turnuvası'nda buluşturuyor.

Şampiyonlar Demokrasi Turnuvası’nda

Yenimahalle Belediyesi, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Futbol U11 Ligi Grup birinci ve ikincilerini Demokrasi Turnuvası'nda buluşturuyor.

Belediye tarafından düzenlenen turnuvada kıyasıya mücadele eden birçok spor kulübünün alt yapı oyuncusu, Batıkent Semt Sahası'nda performanslarıyla göz dolduruyor.

Yarı final 24 Ağustos'ta

Turnuva kapsamında maçları izlemeye gelen vatandaşlar ise tribünleri doldururken, alkışlarla ve tezahüratlarla takımlarına destek vermeyi de ihmal etmiyor.

Aynı zamanda seyirci karşısında tüm hünerlerini sergileyerek rakiplerini eleyen takım oyuncuları, 24 Ağustos'ta oynanacak yarı final maçının heyecanını da yaşıyor.

Kupalarını Başkan Yaşar'ın elinden alacaklar

Final maçında minik sporcuları yalnız bırakmayacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yarı finalin ardından final oynayacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Adı kadar anlamlı olan bu turnuvada birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımlarımızın kupalarını vereceğiz. Aynı zamanda turnuvaya katılan tüm takım oyuncuları madalya ve sertifika da alacak. Spora ve sporcuya her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz. Alt yapıda yetişen ve çok başarılı olan evlatlarımız var. Eminim ki burada mücadele eden çocuklarımız arasından da çok başarılı futbolcular çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber