Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Ekim 2017 - 11:18 Yorum: 0

Şampiyonlardan anlamlı ziyaret

Uluslararası Taekwondo Şampiyonasında takım halinde 3. olan Altınova Belediyespor Tekvando Takımı, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı ziyaret...

Şampiyonlardan anlamlı ziyaret

Uluslararası Taekwondo Şampiyonasında takım halinde 3. olan Altınova Belediyespor Tekvando Takımı, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı ziyaret etti.

Şampiyonada kazandıkları kupayı Başkan Oral'a takdim eden Altınova Belediyesi Tekvando Antrenörü İsa Gündağ, "Çok iyi bir çalışma programımız var. Sspor salonumuzun yanı sıra Vakıfbank Salonu'nda da idmanlarımızı sürdürüyoruz. Yaklaşık 100 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Altınova'daki bu potansiyeli en iyi şekilde kullanarak şampiyonlar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bize ter türlü desteği veren başta Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral olmak üzere belediye meclis üyelerimize, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanımız Sedat Ok'a ve yönetimine teşekkür ederiz" dedi.

Metin Oral, sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Şampiyonlardan anlamlı ziyaret

Şampiyonlardan anlamlı ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber