Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 09:58 Yorum: 0

Şampiyonlardan İnanç'a ziyaret

VAN (AA) - Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışmaları, gençler stilize kategorisinde birinci olan İpekyolu Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat...

Şampiyonlardan İnanç'a ziyaret

VAN (AA) - Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışmaları, gençler stilize kategorisinde birinci olan İpekyolu Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı makamında ziyaret etti.

Düzenlenen kulüplerarası halk oyunları yarışmalarında gençler stilize kategorisinde birinci olan Van İpekyolu Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi, başarılarını İnanç'la paylaştı.

Ekiptekiler kendilerine halk oyunları ve spor alanında her türlü desteği sağlayan İnanç'a teşekkür ederken, 11-12 Nisan 2015 tarihlerinde Ahlat'ta yapılacak Halk Oyunları Bölge Şampiyonasında, Van'ı en iyi şekilde temsil ederek güzel bir derece ile Türkiye Şampiyonası'na katılmak istediklerini belirtti.

Başarılarından dolayı halk oyunları ekibini tebrik eden İnanç, "Müsabaka ve yarışmalarda ilimizi tanıtmanız onur ve gurur verici. Öncelikle sizleri yetiştiren öğretmenlerinize, ailelerinize, her zaman yanınızda bulunan İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürümüz Cevdet Arslan'a ve halk oyunları eğitmeninizi gönülden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber