Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ekim 2017 - 11:53 Yorum: 0

Şampiyonların dayanışma örneği

Almanya'nın Hockenheim kentinde düzenlenen ve dünyanın sayılı otomobil yarışlarından birisi olan Porsche Sports Cup'a katılan MÜSİAD İzmir Başkanı...

Şampiyonların dayanışma örneği

Almanya'nın Hockenheim kentinde düzenlenen ve dünyanın sayılı otomobil yarışlarından birisi olan Porsche Sports Cup'a katılan MÜSİAD İzmir Başkanı ve Milli Pilot Ümit Ülkü'yü ziyaret eden şampiyon boksör Fırat Arslan başarılar diledi.

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, şampiyon pilot Porsche Sports Cup'a katılan Milli Pilot Ümit Ülkü'yü desteklemek amacıyla antrenmanlarına ara vererek Almanya Hockenheim'a gitti. Heyecanın doruklarda olduğu yarış pistinde milli sporcu ile görüşen Fırat Arslan, "Ülkemizi temsil eden herkesi destekliyoruz. Değerli dostum Ümit kardeşimiz de benim gibi ülkemizin adını dünyaya duyurmak için elinden geleni yapan önemli bir sporcudur" diye konuştu.

Mili Pilot Ümit Ülkü, bu güne kadar 10 kez Türkiye şampiyonluğu, 2015 yılında ise ETCC Avrupa üçüncülüğünü kazanarak büyük bir başarıya imza atmış bulunuyor. Aynı zamanda MÜSİAD İzmir başkanlığını da yürüten Ümit Ülkü, Türkiye'yi temsil etmekten büyük gurur duyduğunu belirterek, "Burada şampiyon boksörümüzün de beni desteklemesi ayrı bir motivasyon sebebi olmuştur. Bu yarışlarda da elimden geleni yaparak ülkeme derece ile dönmek en büyük hedefimdir" dedi.

Şampiyonların dayanışma örneği

Şampiyonların dayanışma örneği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber