Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2019 - 13:03 Yorum: 0

Şampiyonun kupası Ramazan Şimşek’ten

Cumhur İttifakı'nın Gölbaşı MHP Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, ilçede düzenlenen Bilardo Şampiyonası'nın finallerini izlerken şampiyon olan...

Şampiyonun kupası Ramazan Şimşek’ten

Cumhur İttifakı'nın Gölbaşı MHP Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, ilçede düzenlenen Bilardo Şampiyonası'nın finallerini izlerken şampiyon olan Erol Akar'a da kupasını takdim etti.

Gölbaşı'ndaki Aksoy Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın finalinden sonra düzenlenen kupa töreninde şampiyona kupasını takdim eden Cumhur İttifakı'nın Gölbaşı MHP Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, derece giren sporcuları ve turnuva hakemlerini tebrik etti.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ile de sohbet eden Şimşek, Gölbaşı'nda sporun çeşitli dallarında önemli atılımların artarak devam edeceği müjdesini verdi.

2019 Ankara Üç Bant Şampiyonası'nda toplam 175 sporcu mücadele etti. Erol Akar'ın 1.'lik kupasını aldığı şampiyonada Oğuz Köklen 2., Cihan Cengiz 3. ve Adem Özçelik 4. oldu.

Ödül törenine Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Okul Sporları Şube Müdürü Özden Şimşek, Ankara İl Bilardo Temsilcisi Mehmet Aksoy da katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber