Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 30 Haziran 2022 - 13:38 Yorum: 0

“Samsak Döveci” şarkısıyla zirve yapan Elif Buse Doğan şarkılarını sahnede çocuklarla söyledi

2022 yılına "Samsak Döveci" şarkısıyla damga vuran Elif Buse Doğan, Erzincan'da sahneye çıkardığı onlarca çocukla müzik ziyafeti sundu.

“Samsak Döveci” şarkısıyla zirve yapan Elif Buse Doğan şarkılarını sahnede çocuklarla söyledi

2022 yılına "Samsak Döveci" şarkısıyla damga vuran Elif Buse Doğan, Erzincan'da sahneye çıkardığı onlarca çocukla müzik ziyafeti sundu.

Erzincan'da ErzinCANFest 2022 etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde Elif Buse Doğan hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran "Samsak Döveci" şarkısını minik çocuklarla birlikte seslendiren sanatçı, izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konsere vatandaşların yanı sıra kent protokolü ve eşleri de yoğun ilgi gösterdi. Sanatçı, sosyal medyada büyük yankı uyandıran "Samsak Döveci" şarkısını minik çocuklarla birlikte söyledi. Sahneye çıkan down sendromlu Çiğdem İncegöl ise söylediği şarkılarla katılımcılardan alkış topladı. Sanatçı Elif Buse Doğan ile birlikte düet yapan down sendromlu çocuk Müslüm Gürses'in "Hangimiz Sevmedik" isimli şarkısını ve Kibariye'nin "Annem" isimli şarkısını seslendirirken annesi ve vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Konser, Erzincan yöresine ait halaylar ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber