Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:37 Yorum: 0

Samsat’ta Birlik Meclis Toplantısı Yapıldı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2016 yılı birinci olağan meclis toplantısı yapıldı.

Samsat’ta Birlik Meclis Toplantısı Yapıldı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2016 yılı birinci olağan meclis toplantısı yapıldı.

Cumhuriyet Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İl Genel Meclis Üyeleri Osman Deniz ve Mustafa Orhan ile 16 köy muhtarı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda, toplantı yeter sayısının olduğu tespit edildikten sonra gündem okunarak Birlik Başkanı Kürşad Atak tarafından açış konuşması yapıldı.

Kaymakam Atak konuşmasında, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Toplantının Samsat ilçesi ve ülkemiz için hayırlı olması dileğinde bulundu.

2015 yılına ait kesin hesap cetvelleri olan bütçe gelirleri kesin hesap cetvelleri, bütçe giderleri kesin hesap cetvelleri, fonksiyonel ve ekonomik sınıflandırma düzeyinde kesin hesap cetvelleri, bilanço ile Aralık 2015 ayı itibariyle mizan tablosu görüşülerek karara bağlandı.

İki yıl görev yapmak üzere divan katiplikleri için yapılan seçimlerde İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Orhan ve Osman Deniz yeniden seçilirken, bir yıl süre ile Birlik Encümen üyesi olarak Uzuntepe Köyü muhtarı Hacı Deniz ile Kovanoluk Köyü Muhtarı Bedir Atalay seçildiler.

Birlik Meclis üyelerine söz verilerek köylerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve Kaymakam Kürşad Atak'ın kapanış konuşması ile toplantı sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber