Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:55 Muğlaspor başkanı Kıyanç” Şampiyonluğa giderken şehri harekete geçirmeliyiz...13:55 Marmaris’te açıkta demirleyen gezi teknesi battı13:54 Turizmde Sivas hızına hız katacak13:52 YÖK Başkanı Özvar: "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınını...13:50 Doğum gününde minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti13:48 Karabük’te uyuşturucu operasyon: 2 gözaltı13:48 Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “Uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehli...13:47 Kazada ağır yaralanan genç 14 gün sonra hayatını kaybetti13:46 Akbank, geliştirdiği ‘büyük dil modeli’ ile müşterilerine hizmet verecek13:46 Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü...13:46 Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu13:46 Yargıtay Başkanlığı seçiminde 25. turda da sonuç çıkmadı13:45 Kahreden kaza kamerada: Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı13:43 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 177 kilometrelik Bodrum - Kuşada...13:43 Kardeşi ve işçisi silahlı saldırıda öldürülen adam: “Planlanmış, alçakça ya...13:42 GTO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı13:39 Beyaz eşya satışları Mart ayında yüzde 24 arttı13:37 Freni tutmayan kamyonet devrilip paramparça oldu, yaralı sürücü hastaneye k...13:36 CHP Lideri Özel, Çorlu Tren Kazası davasından sonra açıklamalarda bulundu13:35 Bursa’da FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasına darbe 4 kişi gözaltına alındı
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:18 Yorum: 0

Samsat’ta Görev Yapan Kurum Amirleri Biraraya Geldi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan kurum amirleri Samsat ilçe Müftülüğünde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Samsat’ta Görev Yapan Kurum Amirleri Biraraya Geldi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan kurum amirleri Samsat ilçe Müftülüğünde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yasin Topal ve diğer bütün daire amirleri katıldılar.

Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru yaptığı konuşmasında, kurum amirleri ile bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olma, kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlenmesine destek olma ve bütün yöneticilerin ortak paydası olan insana hizmet ederken işbirliği içerisinde olmayı amaçladığını belirterek amirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesindeki kamu personelinin şevkle ilçe halkına hizmet etmeye çalıştığını ve bu birlikteliğin devam etmesinin çok yararlı sonuçlar doğuracağını belirterek, kendilerini ağırlayan İlçe Müftülüğüne teşekkür etti.

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise yaptığı konuşmasında kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyonun önemine işaret ederek, bu tür toplantıların yararlarından bahsetti.

Kaymakam Atak, "Kurumlar arasında sağlam temellere dayalı işbirliği, birçok sorun büyümeden çözülebilir. Çalışmaların planlanması ve yürütülmesinde istişare çok önemlidir. Bu tür toplantılarla sorunlar daha rahat bir şekilde görüşülebilir ve kurumlar arasında işbirliği sağlanarak en pratik bir şekilde çözüm üretilebilir. Bundan sonra da kurum amirlerimiz ile sık sık bir araya gelerek, istişarelerde bulunmaya gayret edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber