Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:48 Yorum: 0

Samsat’ta Kamu Çalışanları Müftülük İftarında Bir Araya Geldi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan kamu çalışanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ilçe Müftülüğünün düzenlediği iftar yemeğinde bir...

Samsat’ta Kamu Çalışanları Müftülük İftarında Bir Araya Geldi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan kamu çalışanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ilçe Müftülüğünün düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Samsat İlçe Müftülüğü bahçesinde veriler iftar yemeğine Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ramazan ayına mahsus bir tema işlendiğini, 2016 yılında ise "Gelin Gönüller Yapalım" temasının işlendiğini belirterek, İslam dininin sevgi, hoşgörü ve barış dini olduğunu, bunun için ise gönüllere girilmesi gerektiğini söyledi.

Müftü Doğru, "İlçe Müftülüğü ile Diyanet Vakfının birlikte organize ettikleri iftar yemeğinde Samsat'ın her kesiminden katılımcı olması bizleri sevindirmiştir. Bu birlikteliğin hiç bozulmaması, Ramazan ayından sonra da hayırlı çalışmalarda kenetlenerek, Allah'ın rızasını kazanmaya çalışmalıyız. Katılımlarından dolayı bütün misafirlerimize teşekkür ediyor, Devletimizin ve İslam aleminin huzur içerisinde Ramazan'ı eda ederek, bayram yapmalarını niyaz ediyoruz" dedi.

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise yaptığı açıklamada, bütün kamu kesimini bir arada görmek ve ilçemizin bütününü oluşturan bireyleri aynı masa etrafında görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Kaymakam Atak, "Müftülüğümüz öncülüğünde verilen iftar programı vesilesi ile kamu çalışanları ve halkımızla birlikte bir arada olmaktan mutlu olduk. Bu tür organizasyonlar vatandaşlarımızın bir birine karşı olan sevgi ve saygı bağlarını daha da güçlendirmektedir. Emeği geçen görevlilere ve bütün katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Samsat’ta Kamu Çalışanları Müftülük İftarında Bir Araya Geldi

Samsat’ta Kamu Çalışanları Müftülük İftarında Bir Araya Geldi

Samsat’ta Kamu Çalışanları Müftülük İftarında Bir Araya Geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber