Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Nisan 2022 - 16:08 Yorum: 0

Samsat’ta okul kütüphaneleri zenginleşiyor

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesi amacıyla yürütülen proje ilgi gördü.

Samsat’ta okul kütüphaneleri zenginleşiyor

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesi amacıyla yürütülen proje ilgi gördü.

"Kitabını oku, okulunla paylaş" projesi dolayısıyla Samsat ilçesi genelinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler ara tatilde okudukları bir kitapları okullarının kütüphanesine bağışladı.

Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu, kütüphanelerin zenginleştirilmesi projesine Samsat ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenler on kitap, öğrenciler ise birer kitap bağışlayarak destek oldu.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, kampanyaya duyulan ilgiden dolayı mutlu olduklarını, bu projeye desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Akın, "Bu anlamlı proje ile öğrencilerimiz tarafından ara tatilde okunan bir adet kitap okullarına bağışlandı. Öğretmenlerimiz de onar kitap ile destek oluyorlar. Kitap okuma ve kitap bağışlama seferberliği düzenledik. Bu konuda öğrencilerin de istekli olması ve katılım sağlaması bizleri oldukça mutlu etti. Doğrusu bu kadar katılımın olmasını beklemiyorduk. Ancak öğrencilerimiz bu konuyu içselleştirmişler. Bu da bizi oldukça motive ediyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber