Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 11 Nisan 2019 - 18:23 Yorum: 0

Samsun Bilim Şenliği

"TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri" kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) de stant açtığı fuar, Tekkeköy TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

Samsun Bilim Şenliği

"Bilimin Işığında 100. Yıl Samsun Bilim Şenliği" başladı.

"TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri" kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) de stant açtığı fuar, Tekkeköy TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. Düzenlenen etkinlik ile bilim kültürünü geniş kitlelere yaymak, toplumda bilime olan ilgiyi arttırmak, özellikle çocukları ve gençleri tüm bilim alanlarında çalışma yapmaya özendirmek amaçlanıyor.

Fuar alanını ziyaret eden OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve beraberindekiler stantlarda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Bilimin Işığında 100. Yıl Samsun Bilim Şenliği 13 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

Fuara, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'in yanı sıra, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, MEB Meslek ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Samsun Bilim Şenliği

Samsun Bilim Şenliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber