Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz:

"Asarcık'ta mabet turizmi gelişebilir"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz:

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Asarcık'ta mabet turizmi gelişebilir" dedi.

Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği'nin (SAMTAB) Asarcık Turizm Eylem Planı toplantısı yapıldı. 

Vali İbrahim Şahin'in başkanlık yaptığı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf  Ziya Yılmaz, Asarcık Kaymakamı Hicabi Aytemur, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ahşap mimariye sahip camileriyle ilçede mabet turizminin gelişebileceğini söyledi.

Asarcık için 2 yılık turizm master planı hazırlayacaklarını belirten Yılmaz, "Artık çok konuşup az iş yapmak yerine az konuşup çok iş yapmak istiyoruz. Asarcık'ta az da olsa özgün ve kısa sürede bitirilebilecek işleri konuşup bitirdiğimiz işleri de arkada bırakarak ilerlemenin daha doğru olacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki 2017 senesine kadar aksiyon planı önümüze koyalım, bunları konuşalım ve kararlaştıralım istiyoruz. Bunları da bir daha konuşmayalım. Bitirdikten sonra yeni şeyler konuşalım. Kararlaştırdıklarımızı da bitirmeden başka şeylerden söz etmeyelim. Aksi halde kimseye bir şey anlatamayız" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber