Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 12:28 Yorum: 0

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’a Onur Ödülü

Bahçeşehir Üniversitesi, Samsun'a yaptığı katkılardan dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a onur ödülü verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’a Onur Ödülü

Bahçeşehir Üniversitesi, Samsun'a yaptığı katkılardan dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a onur ödülü verdi. Başkan Yılmaz, aldığı ödül üzerine "Çok onur duydum böyle bir değerlendirmenin yapılmasından" diyerek teşekkür etti.

Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu tarafından düzenlenen Global Liderlik Forumu 2016, "Küresel Kalkınma ve Kutuplaşma Çağdaş Yenilenme Arayışı" konulu programda gerçekleştirildi. Programa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) ve Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Danışma Kurulu Başkanı Köksal Toptan,Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve öğrenciler katıldı. Tören öncesinde Samsun'un tanıtımının yapıldığı bir sinevizyon gösterimi yapıldı. Programda Samsun'da yaptığı çalışmalardan dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a onur ödülü taktim edildi. Başkan Yılmaz, ödülünü Eski TBMM Köksal Toptan ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel'in elinden aldı.

Samsun'da yaptığı çalışmalar ve aldığı onur ödülü hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kendisine ödüle layık gören Bahçeşehir Üniversitesi yönetimine teşekkür etti. Başkan Yılmaz, "Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Enver Yücel bey ve değerli bilim konseyi bana bir bu ödlünü teveccüh gösterip bugün taktim ettiler. Ben de onur duydum. Benim Samsun'da yaptığım çevreye tarihe yönelik katkıları Tarihi Kentler Birliği Başkanı olarak verdiğim bu mücadelenin taktir edilmesi yönünde alıyorum. Çok onur duydum böyle bir değerlendirmenin yapılmasından. Gurur duydum" dedi.

Samsun'un Karadeniz'de önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun sanayi şehri olma yolunda Karadeniz sahilinde hinterlanda sahip bir şehir. Bu şehrin sanayileşme sürecinde sahip olduğu sahilleri denizleri ve çevresel etkileri tahrip etmeden bu süreci tamamlama yönün de bir yerel yönetici olarak gerek çevre düzeni planları gerekse onun dışındaki master planlarda alt planlarda hep çevreye yönelik duyarlılıkları ve dünyada yükselen değerler dizisindeki duyarlılıkları muhafaza etmeye yönelik çalışma ve hassasiyet gösterdim. Bugün bana yöneltilmiş ödülde hassasiyetimin sonucu olmuşsa eğer öyle olduğunu zannediyorum bunu şükranla karşılıyorum. Benim için anlamlı ve değerli olduğunu düşünüyorum. Bundan sonrada bu ödülün sorumluluğuyla hep bu ödüle sahip olmaya çalışacağım" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber