Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 29 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışmaları

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi ve Havza Belediyesi işbirliği ile Samsun'da ikamet eden maddi imkanları kısıtlı aileler içerisinde belirlenen 54 kişi düzenlenen...

Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışmaları

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi ve Havza Belediyesi işbirliği ile Samsun'da ikamet eden maddi imkanları kısıtlı aileler içerisinde belirlenen 54 kişi düzenlenen bir tur ile Havza kaplıcalarına getirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi bu tür turların daha önce yaklaşık üç ay süre ile Ladik Akdağ Kayak Merkezi'ne düzenlendiğini ve Havza turları sonrası Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu turlarına başlanacağını belirtti.

Tura katılan Canik Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Ömer Gezginci, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek, "Bu turlar sayesinde maddi imkanı yeterli olmayan mahalle sakinlerimiz ilimizin güzelliklerini görme ve yaşama imkanına sahip oluyorlar" dedi.

ETİKETLER:  Havza
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber