Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Mart 2015 - 18:18 Yorum: 0

Samsun Canik Belediyesi'nde tek hedef galibiyet

Başantrenör Baş: "OGM Orman Gençlik karşısına galibiyet için çıkacağız"

Samsun Canik Belediyesi'nde tek hedef galibiyet

SAMSUN (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Canik Belediyesi, hafta sonu evinde oynayacağı OGM Orman Gençlik maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Turuncu-siyahlı ekip, Hasan Doğan Spor Salonunda, başantrenör Ekin Baş yönetimindeki antrenmanda, ısınma şutları ve esneme hareketlerinin ardından taktik ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Ligde oynadığı son 9 maçta sadece bir galibiyeti bulunan Samsun Canik Belediyesi, pazar günkü OGM Orman Gençlik maçını kazanarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

Başantrenör Baş, OGM Orman Gençlik karşısına galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Hafta başından beri iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Oyuncularımız hem fizik kondisyon hem de mental açıdan hazırlanıyor. Samsun Canik Belediyesi olarak sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olmak için çalışıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber