Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 16:38 Yorum: 0

Samsun Kent Müzesi’nde İngilizce Eğitim

Samsun Kent Müzesi ile Genç Liderler (Young Leaders), yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilere İngilizce eğitim vererek müzenin İngilizce olarak tanıtımını...

Samsun Kent Müzesi’nde İngilizce Eğitim

Samsun Kent Müzesi ile Genç Liderler (Young Leaders), yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilere İngilizce eğitim vererek müzenin İngilizce olarak tanıtımını yaptı.

120 öğrenci ile yapılacak olan aktivitede öğrenciler İngilizce öğrenip, öğrencilerin içinden seçilenler de gönüllü küçük rehberler olarak yetiştirilecek. Bu rehber öğretmenler Samsun Kent Müzesi'ni İngilizce olarak tanıtabilme yeteneği kazanacak.

Etkinlik hakkında bilgi veren Samsun Kent Müzesi Sorumlusu Nilgün Sarıçoban, "Eğitime yönelik bu tarz çalışmalarda müzemiz her zaman hizmet vermeye ve destek olmaya hazırdır. Sadece okul döneminde değil, yaz etkinlikleri kapsamında yaz okulları ve bu tür aktivitelere müzemiz her zaman hizmete açıktır" dedi.

Bugün etkinlikte İngilizce eğitimlerini çeşitli aktivite, oyun ve gezilerle destekleyen Genç Liderler Öğrencileri Samsun Kent Müzesi'nde şehrimizin tarihini ve kültürünü İngilizce olarak öğretmenlerinin anlatımıyla öğrendiler ve izlenimlerini İngilizce olarak anlattılar. 2 hafta sürecek olan bu aktivite içerisinde müzenin çocuk atölyesinde ve bahçesinde de çeşitli etkinlikler yapılacak.

Samsun Kent Müzesi’nde İngilizce Eğitim

Samsun Kent Müzesi’nde İngilizce Eğitim

Samsun Kent Müzesi’nde İngilizce Eğitim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber