Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 03 Mart 2021 - 21:08 Yorum: 0

Samsun Valisi: “Kurallara uymak her zamankinden daha önemli”

'Çok yüksek riskli" iller arasında bulunan Samsun'da Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kontrollü normalleşme döneminde kurallara uymanın her zamankinden daha...

Samsun Valisi: “Kurallara uymak her zamankinden daha önemli”

'Çok yüksek riskli" iller arasında bulunan Samsun'da Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kontrollü normalleşme döneminde kurallara uymanın her zamankinden daha önemli olduğunu söyledi.

Kontrollü normalleşme döneminde İçişleri Bakanlığı'nın talimatları ile uygulanacak olan "dinamik denetim modeli" çerçevesinde Samsun'da atılacak adımların görüşüldüğü Kovid-19 pandemi toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında yapıldı.

Toplantı sonrasında Vali Dağlı yaptığı açıklamada, "Dinamik denetim modeliyle her bir il ve ilçede mülki idare amirleri ve kurum müdürlerinin başkanlığında, kolluk kuvvetleri ve diğer kamu personelinden oluşturulacak genel denetim ekipleriyle, ayrıca yerel yönetimler, STK'lar, OSB yönetimleri ve meslek odalarınca oluşturulacak denetim ekipleriyle düzenli olarak her gün sahada denetim yapılacak. Kontrollü normalleşme döneminde kurallara uymak her zamankinden daha önemli " dedi.

Vali Dağlı, sürecin her gün daha iyiye doğru ilerlemesi ve Kovid-19'un sosyal ve ekonomik hayat üzerindeki etkisinin azaltılması için vatandaşlardan çok daha dikkatli olmalarını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber