Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Ocak 2015 - 18:28 Yorum: 0

Samsun'da avcıları taşıyan teknenin alabora olması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bafra ilçesinde iki hafta önce teknenin alabora olması sonucu ölen 7 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

Samsun'da avcıları taşıyan teknenin alabora olması

SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’un Bafra ilçesinde iki hafta önce teknenin fırtınada alabora olması sonucu hayatını kaybeden 7 kişinin ailelerini ziyaret etti.

Kılıç, Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'nde hayatını kaybeden Yunus ile yeğeni Mehmet Ali Semiz, Yunus Emre Erol, Dursun ve Bilgin Namlı, Niyazi ve Muharrem Türkmen'in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Yaşanan olayın çok acı olduğunu belirten Kılıç, “İlçemizde geçtiğimiz günlerde Gıcı Gölü mevkisinde balıkçı kardeşlerimizin kayıklarının alabora olması nedeniyle 7 kardeşimizi kaybettik. Bizler de bu kardeşlerimizin ailelerine taziyede bulunarak acılarını paylaştık ve hayatlarını kaybeden her kardeşimiz için Kur'an-ı Kerim okuttuk. Ailelerimizin acısını paylaşıyor ve tekrar başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Kılıç'a ziyaretlerinde Samsun Valisi İbrahim Şahin,  Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ve daire müdürleri eşlik etti.

Bafra ilçesinde avlanmak için 11 Ocak Pazar günü Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan teknedeki 7 kişiden Dursun Namlı'nın (30) cesedi çevre sakinlerince, Muharrem (37) ve Niyazi Türkmen (30), Yunus Emre Erol (20), Yunus (38) ve Mehmet Ali Semiz (35) ile Bilgin Namlı'nın (15) cesetleri ise arama kurtarma ekiplerince bulunarak kıyıya çıkarılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber