Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2016 - 11:38 Yorum: 0

Samsun’da balık tutma yarışması

Samsun Amatör Dost Balıkçılar ve Doğayı Koruma Derneği (SAMBAD) tarafından Yakakent ilçesinde levrek balığı tutma yarışması düzenlendi.

Samsun’da balık tutma yarışması

Samsun'da olta ile balık tutma yarışması düzenlendi.

Samsun Amatör Dost Balıkçılar ve Doğayı Koruma Derneği (SAMBAD) tarafından Yakakent ilçesinde levrek balığı tutma yarışması düzenlendi. Sabaha karşı saat 05.00'de başlayan yarışma saat 08.00'de son buldu. Yarışmada 1.5 kilo ağırlığındaki Levrek balığını tutan Eser Ergenekon birinci olurken, yarım kilo levrek balığı tutan Onur Baş ise ikinci oldu. Yarışmaya katılanlara çeşitli ödüller verildi. SAMBAD Başkan Yardımcısı Yaşar Şahin, balık tutma yarışmasının ilgi gördüğünü belirterek," Balık tutma yarışmasını bu yıl üçüncü kez düzenledik. Bu tür etkinliklerim devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber