Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Temmuz 2018 - 16:33 Yorum: 0

Samsun’da bıçak parası operasyonu: 3 gözaltı

Samsun'da ameliyat için bıçak parası alındığı ve başkasının kimliğiyle hastanede ameliyat yapıldığı iddiasıyla ilgili 1'i doktor 3 kişi, polis...

Samsun’da bıçak parası operasyonu: 3 gözaltı

Samsun'da ameliyat için bıçak parası alındığı ve başkasının kimliğiyle hastanede ameliyat yapıldığı iddiasıyla ilgili 1'i doktor 3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da bir kamu hastanesinde görev yapan doktorun hastalardan bıçak parası aldığı, bazı hastaları da başkasının kimlik bilgisini kullanarak hastanede ameliyat ettiği ileri sürüldü. Olayın şikayet edilmesi üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili 1'i doktor 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 kişi sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Polis olayda başka mağdurların olup olmadığını araştırıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber