Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Ağustos 2014 - 18:48 Yorum: 0

Samsun'da boğulma tehlikesi geçiren 5 kişi kurtarıldı

SAMSUN (AA) - Atakum ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren 5 kişi kurtarıldı.Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde serinlemek için denize giren Gamze M. (13), Bahar M. (20), Mehmet...

Samsun'da boğulma tehlikesi geçiren 5 kişi kurtarıldı

SAMSUN (AA) - Atakum ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren 5 kişi kurtarıldı.

Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde serinlemek için denize giren Gamze M. (13), Bahar M. (20), Mehmet Ali M. (14), Bersin M. (17) ve Şeyma A. (15), akıntıya kapıldı. Bu kişilerin boğulma tehlikesi geçirdiğini gören çevredekiler durumu ilgililere bildirdi. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi'ne ait dalgıçlar ve çevredekiler, denizdeki 5 kişi kıyıya çıkardı.

Söz konusu bu kişiler, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Boğulma tehlikesi geçiren 5 kişinin akraba oldukları, Diyarbakır'dan Samsun'a bir yakınlarının yanına tatile geldikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber